Почетна страна arrow Дешавања arrow Програми у Библиотеци arrow Вештине комуникације са адолесцентима

COBISS каталог

Пратите нас...

За тинејџере

Вештине комуникације са адолесцентима
У оквиру Дечје недеље, у нашој Библиотеци је 7. октобра одржан први програм у новом низу едукативног серијала Изазови родитељства. О веома корисној и увек актуелној теми Вештине комуникације са адолесцентима, говорила је докторка Биљана Петровић, специјалиста опште медицине и едукант О.Л.И. центра за психодинамски коучинг. Пред бројном краљевачком публиком, уз богату презентацију, докторка је поделила своја знања која је, од истакнутих психолога, стекла у О.Л.И. центру, где је од 2014. године едукант.

О.Л.И. је интегративна психодинамска психотерапија. О.Л.И. је скраћеница од Откривање Личне Истине Отклањањем Лажних Информација. Представља психотерапијски правац са базично психодинамском оријентацијом. Теоријски је заснован на интеграцији сазнања четири психоаналитичке психологије: Психологије нагона, Его психологије, Психологије објективних односа и селф психологије. О.Л.И. метод се усмерава на две кључне, сложене способности: способност за љубав и способност за рад.
 
Ако постоји било шта што бисмо желели да променимо у нашем детету, прво би требало испитати и видети да то није нешто што треба променити у нама самима.
Карл Густав Јунг
7. октобар 2016.
 
 
© 2018 НБ "Стефан Првовенчани" Краљево

Народна библиотека "Стефан Првовенчани", Цара Лазара 36
e-mail: biblioteka@tron-inter.net    Телефон: 036/321 377    036/319 750