Почетна страна arrow Дешавања arrow Дечје одељење arrow Лековите песме и приче

COBISS каталог

Пратите нас...

За тинејџере

Лековите песме и приче
Програм Лековите песме и песме реализовали смо на Педијатријском одељењу и  Одељењу дечје хирургије Здравственог центра“ Студеница“ Краљево. „Сарадња између Народне библиотеке „Стефан Првовенчани“ и Здравственог центра „Студеница“ је један од лепих примера добре праксе  установа које се баве децом. Да подсетим, на оба одељења смо формирали своје мале библиотечке огранке које редовно занављамо најновијим књигама за децу. Доктори и здравствено особље Здравственог центра „Студеница“ учествује у едукативним програмима посвећеним превентиви и очувању здравља које организује Библиотекa.

Наш колега и писац Дејан Алексић је, у оквиру пројекта које је финансирало Министарство културе и информисања Србије, написао сликовницу Баш је добро родити се коју је бесплатно добијало свако новорођенче у Краљеву“, рекла је, између осталог, Драгана Типсаревић, управница Библиотеке. Захваљујући на даривању др Зоран Стевановић, начелник Дечје хирургије је истакао да са примерима добре праксе треба наставити на обострано задовољство.
А своје лековите песме и приче малишанима на Педијатрији и Дечјој хирургији казивали су писци за децу: Биљана Миљковић, Драган Грбовић и Милоје Радовић.
 
 
© 2018 НБ "Стефан Првовенчани" Краљево

Народна библиотека "Стефан Првовенчани", Цара Лазара 36
e-mail: biblioteka@tron-inter.net    Телефон: 036/321 377    036/319 750